Tillbaka
Jobbrelaterade podcasts

 

Jobbpepp i lurarna

Tappat orken i ditt jobbsökande? Ladda hem ett par jobbrelaterade podcasts till din dator eller smartphone, sitt lugnt vid datorn eller ta en promenad och lyssna på andra mäniskors tankar kring framgångar och motgångar. Här kommer podd-tips som kan ge dig nya perspektiv. Källa: Platsjournalen vecka 13.

Metrojobb podcast
En podd som vill hjälpa och inspirera dig att söka nya utmaningar i arbetslivet. Motiverande samtal med två framgångsrika gäster som på olika sätt lyckats i arbetlivet.

Jobbpodden
För dig som är ung och ny på arbetsmarknaden som besvarar frågor som: Hur tar du dig in på arbetsmarknaden? Hur skriver du ett cv? Hur fixar du intervjun?

#4av5jobb
Företagarnas podd som lyfter fram inspirerande berättelser om småföretagare. Personporträtt på allt ifrån kända företagare som modeskaparen Per Holkneckt till alboristen Jessica Karlsson.

Karriärpodden
En podcast på Facebook om kvinnor, karriär och ledarskap där vi möter kvinnliga ledare som gjort spännande karriärer.

The voice of job seekers
En prisbelönt amerikansk podcast som fokuserar på dig som jobbsökande och de behov du har. Vill enligt egen utsago inspirera arbetssökande som inte uppskattas på arbetsmarknaden.

Career Cloud Radio
En podcast som lyfter de senaste trenderna inom jobbsökande och rekrytering. Ger dig tips i jakten på nästa jobb. Bland gästerna återfinns allt ifrån cv-experter till karriärcoacher.

 

 
Tillbaka