Tillbaka
 

Presentation av Arbetslös Nu

Klas Hägglund äger, ansvarar för och driver hemsidan, bor i vackra Sundsvall - staden mellan bergen, mitt i Sverige. Foto: Håkan Persson, Åse Film- och videoproduktion, ase.film@swipnet.se

Välkommen in på min informationsplats för jobbsökare.

Här kan du ta del av de erfarenheter jag samlat på mig både som arbetssökande och som ledare för jobbsökargrupper.
Syftet med hemsidan är att ge dig som besökare ökade kunskaper i jobbsökandets möjligheter och i hur du tacklar eventuella svårigheter i jobbsökarvardagen.

Först ger jag tips på hur du snabbt kommer in på banan när det gäller förberedelser för kontakter med a-kassan och med arbetsförmedlingen. Därefter vill jag visa dig hur du blir effektiv och framgångsrik i ditt jobbsökande och hur du kan korta ner tiden fram till nästa anställning.

Erfarenhet av ämnesområdet
Med 11 år i ryggen som webbansvarig för Arbetslös Nu, http://www.arbetslos.nu/ och med 6 år som anställd ledare för jobbsökargrupper har jag mångsidiga erfarenheter från jobbsökandets villkor.

Utbildningar och kurser
Examen i personalvetenskap.
Magisterexamen i företagsekonomi.
Kurser i arbetspsykologi, sociologi, organisation.
Självstudier i ämnen som mental träning, coachning, filosofi, psykologi.
Uppdaterad i vad media, forskning och litteratur skriver om jobbsökning.

Mitt budskap

"Att hitta nästa jobb går ibland fort, ibland tar det längre tid. Det är inte alltid en "quick fix", men har man en god planering och en stark vilja, löser det sig i regel snart nog".

Utbildningsföretag, arbetsförmedlingar med flera som vill använda sig av material från min hemsida ombedes kontakta mig innan.

Mailadress:

klas.hagglund@comhem.se

Rune Hemström jobbar med illustrationer för olika uppdragsgivare och har så länge jag kommer ihåg alltid suttit med sin penna och skapat serier och underfundiga teckningar både dag och natt. Rune har även skapat bildsamlingar för kursmaterial som ingått i projekt som olika företag genomfört. Med sin kreativitet och förmåga att översätta stämningar ut till pennspetsen tycker jag att han har en självklar plats på min hemsida.

 

 

 
Tillbaka